Shoppinglist | Bloemlezing met Valentino

Na de nabeschouwing van de Valentino-show is het tijd voor de eerste shopsessie. Een opvallend item binnen de prĂȘt a porter collectie van het Italiaanse modehuis is de bloemenjurk. Veel betaalbare shopadresjes hebben hun variant al online gegooid en de winkels in geslingerd. Na een korte online zoekactie spotte ik al snel een prachtexemplaar van H&M: wijde wapper mouwen en een hoog gehalte bloemetjesgordijn meets tent: perfect!

Voor een iets slanker ontwerp vervolgde ik mijn zoektocht naar de website van Zara. Daar zag ik een spetter met roze bloemen. In combinatie met het kraagje en het meer nauwsluitende model is deze jurk wat zakelijker dan zijn voorganger van de H&M. Zowel H&M als Zara volgde het voorbeeld van Valentino en combineerde de soepjurken met een sexy rode laars. Dit zorgt voor een interessant en spannend silhouet.

Van soepjurk naar gouden oor-versiering

Om de look te maken begon ik een zoektocht naar gouden en rode knallende oorbellen. Tijdens de show van Valentino zag ik dat de modellen extra goudkleurige versiersels in hun oren meedroegen, dit inspireerde mij om opzoek te gaan naar de meer betaalbare varianten. Zara heeft een breed scala aan kleurrijke earcandy. En ook de Monki heeft een flinke collectie gouden knoeperds van oorbellen.

“Wijde wapper mouwen en een hoog gehalte bloemetjesgordijn meets tent: perfect!”

Blijf vooral nog even plakken, want binnenkort gooi ik een artikel vol lila online: gegarandeerd heel veel liefde voor deze kleur! Verder wijst mijn trend-neus mij ook nog in de richting van rode schoenen. Je weet wel van die knallende laarzen die balanceren op de grens van porno en prostitutie.

Geef een reactie