Shoppinglist | Bloemlezing met Valentino

Na de nabeschouwing van de Valentino-show is het tijd voor de eerste shopsessie. Een opvallend item binnen de prĂȘt a porter collectie van het Italiaanse modehuis is de bloemenjurk. Veel betaalbare shopadresjes hebben hun variant al online gegooid en de winkels in geslingerd. Na een korte online zoekactie spotte ik al snel een prachtexemplaar van H&M: wijde wapper mouwen en een hoog gehalte bloemetjesgordijn meets tent: perfect!

Voor een iets slanker ontwerp vervolgde ik mijn zoektocht naar de website van Zara. Daar zag ik een spetter met roze bloemen. In combinatie met het kraagje en het meer nauwsluitende model is deze jurk wat zakelijker dan zijn voorganger van de H&M. Zowel H&M als Zara volgde het voorbeeld van Valentino en combineerde de soepjurken met een sexy rode laars. Dit zorgt voor een interessant en spannend silhouet.