LOFTY MANNER | groener dan gras

Voor deze frisse voorjaarscollectie schreef ik de productteksten. Hartstikke leuk en aardig. Bekijk op de website van Lofty Manner alle teksten en shop ook nog even wat.

Geen zin om mijn zorgvuldig toegevoegde link te volgen? Lees dan hier één van de vele teksten die ik uit mijn mouw heb weten te schudden:

“Tell me more, tell me more. Like does he have a car?” Dit Grease inspired jack is perfect voor ieder liefdesverhaal dat jij nog gaat schrijven. Draag bomber Kiki op een date bijvoorbeeld. Wedden dat de zomerhitte toe zal slaan?

De bomberjacket is een trend om helemaal voor te gaan het komende seizoen. De glanzende stof zorgt net voor wat extra glamour en het model is verder lekker sportief en met de steekzakken ook nog eens extra comfortabel. We durven bijna het woord praktisch niet te gebruiken, aangezien dit vaak gelijk staat aan en seksloos of ronduit stoffig, maar bij dit jasje is dat zeker niet het geval. Het is een praktische jas met vooral een fashionable sparkle. Combineer dit jasje met een lekkere jeans, high-waisted pantalon of toffe shorts. Draag jacket Kiki ook over een jurkje, wanneer de zon ondergaat, maar je nog lang van de gezelligheid op het terras wilt genieten.

Heb je denimskirt Venita al gezien? Samen met dit jack vormen de twee trendy kledingstukken een goed team voor wat extra summer lovin’ deze zomer.

(Jacket Kiki is overigens op de afbeelding hierboven te spotten)

Geef een reactie